Offerte aanvragen | Inloggen

Geslaagd cadeaus

Helaas… Ons Geslaagd assortiment is niet meer beschikbaar. Rond juni 2023 komt het nieuwe Geslaagd assortiment live. Bekijk onze homepage voor al onze geschenken.

Verras de geslaagde met een leuk cadeau

Maak de positieve uitslag van het examen nog feestelijker met een leuk cadeau. Bij Topgeschenken.nl vind je de leukste geslaagd cadeau ideeën. Van een heerlijke fles bubbels tot een blijvende herinnering aan deze mooie prestatie in de vorm van een boompje. Er is altijd een geslaagd cadeau dat bij dit bijzondere moment past.

Voor de lekkerbek

Het feest is niet compleet zonder een mooie fles Champagne of een lekkere Prosecco. Kies voor een feestelijk flesje van 375 milliliter in een luxe geschenkdoos. Deze kun je niet alleen persoonlijk uitreiken. Je kunt het ook als verrassing laten bezorgen en met een leuk kaartje erbij om je felicitaties over te brengen. Extra feestelijk wordt het natuurlijk als je voor het pakket kiest waar niet alleen een heerlijk flesje Mistinguett Cava Brut inzit maar ook een Tony's Chocolonely reep met een passende 'Hieperdepiep' wikkel. Wil je de geslaagde hbo studenten feliciteren met een alcoholvrij geschenk dan is er ook voldoende keuze. Een leuk theepakket of een feestbox met ambachtelijk gebakken brownies zal ook zeker in de smaak vallen.

Verras de geslaagde scholieren

Ben je op zoek naar een cadeau voor een diploma-uitreiking waar je persoonlijk naar toe gaat? Neem dan een leuke ballon mee als examencadeau. Eventueel bevestig je die aan de bos bloemen die je via Topgeschenken.nl hebt besteld. Je geeft bij de bestelling de datum van de diploma-uitreiking op en het boeket wordt op de bezorgdag zelf vers samengesteld en op het opgegeven adres bezorgd. Dat kan dus bij de geslaagde thuis zijn, maar ook bij jou zodat je het boeket zelf kunt geven. Als je een ander cadeau uitzoekt, werkt het ook heel eenvoudig. Je wilt bijvoorbeeld een tijdschrift cadeau doen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende waarden en desgewenst kun je het cadeau nog aanvullen tot het bedrag dat je in gedachten hebt. De geslaagde kiest zelf zijn of haar favoriete tijdschrift en geniet nog lang van dit leuke cadeau.

De leukste ideeën vind je bij Topgeschenken.nl

Wat geef je iemand die geslaagd is? Kijk bij het leuke en diverse aanbod van Topgeschenken.nl voor een passend examencadeau. De cadeaus worden na je bestelling bezorgd op het adres van je keuze. Vul je persoonlijke felicitatie online in op het kaartje zodat de ontvanger ook weet van wie het komt. Of je nu kiest voor een snoeppot vol met lekkernijen of een rozenpakket dat door de brievenbus past. Met je cadeau geef je een extra feestelijk tintje aan een diploma-uitreiking.