Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Kerstgeschenken

Barrancôa Tinto met Wijnfleshouder  

Bekijk Wijn & Meer
 

Kerstboeket Estelle


Bekijk kerstboeketten

 

Kersttaarten 

 

Bekijk kersttaarten

Ruime keuze uit kerstgeschenken

Ben je op zoek naar passende kerstgeschenken? Dan ben je bij Topgeschenken.nl aan het juiste adres. Met kerstgeschenken laat je jouw personeel of zakelijke relaties weten dat je hen waardeert. Een kerstgeschenk kan veel voor je betekenen op zakelijk gebied. Het is daarom zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar het meest passende kerstgeschenk voor jouw personeel of zakenrelaties.

Kerstgeschenken & meer

Wie op zoek is naar een passend relatiegeschenk voor kerst, vindt op Topgeschenken.nl gegarandeerd een geschikt cadeau. Zo kun je een mooie fles champagne, wijn of bier bestellen, om te proosten op de feestdagen. Je kunt bovendien chocolade bestellen in de vorm van een kerstboom, of een borrel-, beauty- of glühwein kerstpakket kopen. Kortom: voor elke collega of zakenrelatie vind je bij ons een passend kerstgeschenk.

Kerstgeschenken bestellen met een zakelijk account

Wanneer je jouw personeel wil verwennen met een origineel kerstgeschenk, bestel je dit eenvoudig via een zakelijk account. Via een zakelijk account plaats je namelijk heel eenvoudig grote bestellingen, ideaal wanneer je een kerstgeschenk voor je personeel of zakenrelaties wilt bestellen. Bovendien stuur je gemakkelijk diverse geschenken naar verschillende adressen door een adressenlijst te uploaden. Sla vervolgens de adressen van jouw werknemers of relaties op, zodat je de lijst bij herhaalbestellingen niet meer hoeft te uploaden. Het bestellen van een relatiegeschenk voor kerst was nog nooit zo gemakkelijk.

Geef jouw wensen aan ons door

Wil je een groot aantal kerstgeschenken bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wanneer je meer wilt weten over kortings- of personalisatiemogelijkheden, neem je contact met ons op door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Voor andere vragen omtrent een relatiegeschenk voor kerst zijn we uiteraard ook beschikbaar.

Kerstgeschenken voor de consument

Bij Topgeschenken.nl kan je ook als particulier bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice op telefoonnummer 088 110 80 50 of mail naar [email protected].