Content grizzly: pasen

Helaas, ons paasassortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Het paasassortiment komt medio maart 2023 terug. 


Een ruime keuze uit paascadeaus

Wens jouw werknemers of zakenrelaties fijne paasdagen door een paascadeau, zoals paaseieren, paastulpen of een paasreep van Tony Chocolonely, voor ze te kopen. Hiermee laat je zien dat je hun inzet waardeert en dat je blij bent met de samenwerking. Jouw werknemers en werkrelaties zullen het op hun beurt ook weer erg waarderen wanneer ze met een leuk of lekker paascadeau worden verrast. Via Topgeschenken.nl vind je een heleboel leuke paascadeaus, waaronder paaseieren en andere paaschocolade, die je heel eenvoudig kunt bestellen voor jouw collega’s of relaties. In slechts drie stappen heb je al een passend paasgeschenk besteld!

Een geschikt paascadeau kiezen uit ons ruime assortiment

Wie aan Pasen denkt, denkt automatisch ook aan chocolade. Daarom kun je bij ons allerlei soorten paaseieren of andere paaschocolade bestellen. Ontdek de mogelijkheden door deze pagina op je gemak te bekijken. Of neem een uitstapje naar champagne, wijn, bloemen, andere chocolade, brownies per post of laat een leuke ballon bezorgen. Waar jouw keuze ook naar uitgaat; je maakt jouw collega’s of relaties er zeker blij mee!

Een paascadeau bestellen met een zakelijk account

Wanneer je als werkgever paaschocolade, zoals paaseitjes, of een ander paasgeschenk wilt bestellen, kun je hiervoor eenvoudig een zakelijk account aanmaken op Topgeschenken.nl. Het aanmaken van een zakelijk account heeft diverse voordelen. Zo kun je een adressenbestand uploaden en creëer je jouw eigen adressenboek. Het plaatsen van een nieuwe bestelling, voor bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of jubileumcadeau, wordt hierdoor een fluitje van een cent. Daarnaast worden alle bestellingen, indien je dit wenst, verzameld op één verzamelfactuur. Ook is het mogelijk om jouw bedrijfslogo te gebruiken op kaartjes en op sommige producten. Er zijn dus genoeg redenen om een zakelijk account aan te maken en een paascadeau, zoals paaseieren of andere paaschocolade, te kopen voor je werknemers of als relatiegeschenken

Paascadeaus voor de consument

Wil je een paascadeau bestellen, zoals paaseieren of andere paaschocolade, maar heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met onze salesafdeling via 088 - 110 80 88 of via [email protected]. Ons salesteam helpt je graag verder met offertes, personalisaties en het aanmaken van een account. Uiteraard kun je ook direct online een offerte aanvragen. Met welk paascadeau ga jij iemand verrassen?