Offerte aanvragen | Inloggen

Content grizzly: Secretaressedag

Vier Secretaressedag met een origineel cadeau

Jouw secretarieel medewerker is je steun en toeverlaat, uiteraard wil je hem of haar daarvoor bedanken, zeker op Secretaressedag!  Een passend en origineel cadeau voor jouw secretarieel medewerker bestel je eenvoudig en snel via Topgeschenken.nl. Op deze manier laat je jouw waardering voor hem of haar blijken en tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw secretarieel medewerker.

Leuke ideeën voor een origineel cadeau

Secretaressedag is de uitgelezen kans om jouw secretarieel medewerker in het zonnetje te zetten en dit doe je natuurlijk met een passend cadeau. Op deze pagina vind je leuke ideeën waarmee je jouw waardering kunt overbrengen. Laat jij chocolade bezorgen voor je secretarieel medewerker of kies je liever voor een fles champagne of wijn? Of wil je liever droogbloemen kopen, een helium ballon kopen of stuur je liever brownies per post? Misschien laat je jouw collega liever zelf iets uitkiezen met een cadeaubon? Waar je keuze ook naar uitgaat; met een cadeau van Topgeschenken.nl zorg je gegarandeerd voor een geslaagde Secretaressedag!

Secrateressdag cadeau bestellen

Bij Topgeschenken.nl plaats je een bestelling eenvoudig en snel in 3 stappen. Het cadeau wordt binnen 24 uur bezorgd. Zo weet je zeker dat jouw cadeau keurig op tijd aankomt op Secretaressedag. Daarnaast is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Ook met een zakelijk account.

Wanneer is het Secrateressdag 2022?

Secretaressedag is ieder jaar op de derde donderdag van april. In 2022 valt Secraterssedag op donderdag 21 april. Ben je dus aan de late kant met het bestellen van een origineel cadeau? Met de snelle levering van Topgeschenken.nl weet je zeker dat jouw cadeau nog op tijd aankomt.

Een cadeau voor Secretaressedag bestellen met een zakelijk account

Wanneer je een cadeau voor Secretaressedag wilt bestellen, kun je dit ook doen via een zakelijk account. Het aanmaken van een zakelijk account brengt namelijk diverse voordelen voor werkgevers, waaronder:

  • De facturatie is naar wens in te regelen
  • Meerdere bestellers kunnen onder één account bestellen
  • Het is mogelijk om je eigen logo op kaartjes en sommige producten te drukken
  • Ook bulkverzendingen zijn mogelijk bij bijvoorbeeld feestdagen of jubilea

Wij staan voor je klaar

Wanneer je vragen hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden, staat onze salesafdeling voor je klaar. Je bereikt hen door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Zij beantwoorden je vragen graag en vertellen je, indien gewenst, meer over eventuele kortings- en personalisatiemogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.