Duurzaam sticker

Giftbox voor hem You rockGiftbox voor hem You rock

Giftbox voor hem You rock

24,95
De vijfhoekige gift box is speciaal ontworpen om hem te verrassen en heeft een luxe look & feel. In de box zitten twee heerlijke verzorgingsproducten. De handzeep en doucheschuim hebben allebei de geur Tangerine Zest & Tobacco Leaves.
Bestel
Yucca ElephantipesYucca Elephantipes

Yucca Elephantipes

46,95
De Yucca is een groene kamerplant die een exotische sfeer in je huis brengt. Met zijn lange puntige bladeren op een dikke stam lijkt deze plant een beetje op een palm, waardoor hij ook wel palmlelie wordt genoemd.
Bestel
Pachira AquaticaPachira Aquatica

Pachira Aquatica

43,95
De Pachira Aquatica (geldboom) is een makkelijke, mooie kamerplant. In het Verre Oosten is de Pachira het middelpunt van een interessante mythe. Namelijk, dat deze plant geld aantrekt.
Bestel
Monstera AdansoniiMonstera Adansonii

Monstera Adansonii

19,95
De Monstera Adansonii wordt ook wel monkey mask genoemd. Deze bijnaam heeft de kamerplant te danken aan zijn bijzondere bladeren, die vol gaten zitten.
Bestel
Philodendron ScandensPhilodendron Scandens

Philodendron Scandens

17,95
De Philodendron Scandens is een gemakkelijke en multifunctionele groene kamerplant die je als hang- of klimplant kunt laten groeien. Leuk detail: de plant heeft hartvormige bladeren! Deze plant geeft je dus liefde voor het leven!
Bestel
Dypsis LutescensDypsis Lutescens

Dypsis Lutescens

28,95
De Dypsis Lutescens, ook wel Chrysalidocarpus Lutescens of Areca Goudpalm genoemd, is een volle, groene kamerplant met veerachtige bladeren. Deze bladeren zijn sierlijk en nuttig tegelijk. De Dypsis lutescens is namelijk een sterk luchtzuiverende kamerplant
Bestel
Spatiphyllum Sweet LaurettaSpatiphyllum Sweet Lauretta

Spatiphyllum Sweet Lauretta

39,95
De Spathiphyllum Sweet Lauretta is een makkelijke, luchtzuiverende kamerplant. Met zijn grote, geribbelde bladeren en opvallend witte bloemen springt deze kamerplant direct in het oog.
Bestel
Schefflera op lavasteenSchefflera op lavasteen

Schefflera op lavasteen

20,00
Een Schefflera plant op lavasteen is iets wat je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien. Deze lavasteen is ooit door een vulkaan op het land gespuwd en dus op zichzelf al bijzonder.
Bestel
Geurkaars Big HugGeurkaars Big Hug

Geurkaars Big Hug

9,95
Opzoek naar een geurkaars die ruikt naar schone was? Dan ben je op zoek naar deze geurkaars in blik, perfect voor elk interieur!
Bestel
Fruitschaal met ECO ballon BeterschapFruitschaal met ECO ballon Beterschap

Fruitschaal met ECO ballon Beterschap

40,00
Met de Puur natuur(lijk) fruitschaal en ECO-ballon maak je jouw Beterschapsgeschenk compleet. De fruitschaal is afgevuld met handfruit, groente snacks en walnoten.
Bestel