Geslaagd

Gefeliciteerd, je bent geslaagd!

Gefeliciteerd! Je bent geslaagd en je hebt je diploma behaald. Dit feestelijke moment moet gevierd worden. Deel mee in de feestvreugde en laat degene weten dat je aan hem/haar denkt met een van onze geslaagd kaarten. Kies uit één van onze geslaagd kaarten in de maat normaal, groot of mega. Hieronder geven we wat inspiratie voor teksten in een gelaagd kaart. Wist je dat je de kaart nog persoonlijk maakt met een tekst, afbeelding en/of emoji’s? Kies uit ons assortiment kaartjes geslaagd voor je examen, rijbewijs of diploma.

De leukste geslaagd kaarten om te versturen

Wil jij je geslaagd felicitaties overbrengen? Doe het met een kaart! Online een kaart maken en versturen is makkelijk en snel. Je hoeft niet naar de winkel om een kaart uit te zoeken en vervolgens in de rij te staan om af te rekenen. Kies het moment uit wanneer jou het beste uitkomt en ontwerp, personaliseer en verstuur je kaart naar de geslaagde! Door het toevoegen van een afbeelding/emoji maak je de kaart extra speciaal, wat in de winkel niet mogelijk is. Bestel bij Topgeschenken.nl en je hoeft niet meer naar de winkel, je kunt last-minute makkelijk bestellen, je kaart personaliseren en dus iets unieks creëren voor de geslaagde!

Geslaagd kaart teksten

Wat schrijf je op een kaartje voor iemand die geslaagd is? Dat hangt af van de toon die je gebruikt in je kaart en de relatie die je hebt met de persoon. Als het een collega is, dan is de toon en relatie anders dan je nichtje of neefje. Hieronder zie je wat voorbeelden van geslaagd tekstjes voor in je kaart:

  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Een welverdiende beloning voor al je harde werk. Ik wens je veel succes in je toekomstige carrière.
  • Je hebt het geflikt! Geniet van je welverdiende succes. Tijd om te vieren!
  • Diploma in de pocket! En nu? Wereldheerschappij? Trots op jou!
  • Proficiat met je diploma! Veel succes met je verdere carrière.
  • Gefeliciteerd met je geweldige prestatie! Je hebt zo hard gewerkt en wij zijn zo trots op je. Op naar een mooie toekomst.
  • Je hebt een geweldige prestatie geleverd! Blijf dromen, blijf groeien, blijf jezelf. We geloven in je!

En wat zeg je als iemand zijn of haar diploma heeft behaald? Daarbij houd je vooral rekening met de positiviteit en oprechtheid van je boodschap. Hierbij kun je denken aan een bemoedigende en enthousiaste geslaagd voor je diploma tekst zoals:

  • Fantastisch werk! Dit is slechts het begin van al het succes dat nog gaat komen.
  • Top gedaan, gefeliciteerd!

Dus; hoe feliciteer je iemand met het behalen van een diploma? Met een geslaagd kaart van Topgeschenken.nl!

Lees meer