Heb je een Topgeschenken giftcard ontvangen?

Wat leuk! Je hebt een Topgeschenken giftcard. Hiermee kun je online een leuk geschenk bestellen. Hieronder geven we je uitleg.


Je Topgeschenken.nl giftcard besteden:


Stap 1. 
Kies een geschenk en volg alle stappen.

Stap 2. 
Kies bij de betaalwijze voor Cadeaubon.

Stap 3. 
Vul het lange barcodenummer + de pincode achter de kraslaag in en volg de verdere stappen om je bestelling af te ronden. 

Wanneer een bestelling niet wordt afgerond kan het zijn dat je giftcard tijdelijk wordt gedeactiveerd. Na circa 2 uur worden deze automatisch vrijgegeven en kan je deze alsnog gebruiken in je bestelling

Heb je saldotekort op de giftcard?
Dan kun je ná je deelbetaling met de giftcard het resterende bedrag te betalen met bijvoorbeeld iDeal. Doe je dit niet dan wordt je bestelling niet afgerond en wordt na verloop van tijd (doorgaans na 2 uur) het saldo weer terug gezet op je giftcard. Je kunt het dan op een later moment nog eens proberen.

Betalen met meerdere giftcards?
Dat kan. Na je deelbetaling met je eerste giftcard kies je opnieuw voor Cadeaubon. Herhaal dit als je nog meer giftcards hebt.

Saldo over?
Het resterende saldo blijft op de kaart staan voor een volgende aankoop.

Stap 4. 
Nadat je de bestelling volledig hebt voldaan met je Topgeschenken giftcard en eventueel je bijbetaling met een andere betaalmethode hebt gedaan is je bestelling afgerond en kom je op de bedank pagina. Je ontvangt tevens een bevestiging per email. 

Klaar! 
Geniet van je geschenk

KIES EEN GESCHENK

 

Saldo en geldigheid checken

De Topgeschenken.nl giftcard is tot 3 jaar geldig na uitgifte/activatie. Controleer hier de geldigheid en het saldo van de giftcard. De pincode tref je onder de kraslaag.

Loading...

 

Zelf cadeaubonnen bestellen?

Bekijk ons uitgebreide assortiment cadeaubonnen