Kerstcadeaus

Momenteel is ons kerstcadeaus assortiment niet verkrijgbaar. Dit assortiment zal per november 2024 opnieuw verkrijgbaar zijn. 

Leuke kerstcadeaus voor personeel en relaties

Zie je de mooie kerstboom al binnen staan met daaromheen allerlei leuke kerstcadeaus? Daar kan jouw kerstcadeau ook bij liggen! Bij ons vind je een ruim aanbod kerstcadeaus waardoor je zeker een leuke kerstattentie voor het personeel koopt. Ga je voor een kerstcadeau door de brievenbus, of ga je voor een groter kerstpakket? Wat je ook zoekt of kiest, hier vind je een kerstcadeau voor man en vrouw. Met deze kerst cadeautjes bedank je je medewerkers of zakelijke relaties voor het afgelopen jaar. We hebben volop keus om mooie kerst cadeautjes te vinden. Een kerstcadeau versturen of geven is natuurlijk een prettige afsluiting van een jaar samenwerking, maar ook een mooie basis om een nieuw jaar positief te beginnen!

Verschillende soorten kerst cadeaus voor man en vrouw

Waar moet je aan denken bij het kopen van kerst cadeautjes voor het personeel of een kerstcadeau voor een zakelijke relatie? Aan iedereen wil je iets geven dat past bij de persoon. Een kerstcadeau voor een man of vrouw kan bestaan uit een lekkere cava voor de vrouw en een bierpakket voor de man. We hebben genoeg keuze uit onder andere spelletjes, cadeaubonnen, chocolade, alcoholische en alcoholvrije dranken.

Heb je nog kerstcadeaus ideeën nodig? Kies voor een kerstpakket met toffe kerstsokken en wat lekkers als kerstattentie voor het personeel of je zakelijke relatie. Of een mini kerstbooom die door de brievenbus past? Of een heerlijke Warm Winter Wishes giftbox? De keuze is reuze! Met deze kerstcadeautjes ideeën ga je zeker iemand blij maken.

Een persoonlijk kerstgeschenk voor personeel

Een kerstgeschenk voor personeel wil je natuurlijk persoonlijk maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om een kaartje aan je bestelling toe te voegen. Ook kun je de kerstgeschenken personaliseren, zoals een etiket van het bedrijf op een wijnfles of fles prosecco. We helpen je hier graag bij, dus neem daarvoor telefonisch of per e-mail gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je al je kerstgeschenken bij je personeel en zakelijke contacten thuis laten bezorgen. Ook kun je alle kerstattenties naar je werkadres laten versturen. Hierdoor kun je de kerstattenties zelf aan al je medewerkers en contacten geven.

Cadeau voor kerst versturen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen onze leuke en originele kerstcadeaus voor medewerkers en zakelijke relaties, dan bestel je ze eenvoudig online. Of het nu gaat om relatie geschenken voor kerst of de kerstcadeaus voor het personeel, alles bestel je bij Topgeschenken.nl op een eenvoudige en makkelijke manier.  Door je adressenlijst te uploaden, kun je simpel tot wel honderd kerstattenties in één keer versturen. Wil je een groot aantal cadeaus voor kerst bestellen en wordt je liever geholpen door onze collega's, zodat je zeker weet dat het goed gaat? Contact opnemen kan telefonisch via 088 110 80 50 en vraag naar de salesafdeling. Ook per e-mail helpen we je graag. Stuur ons dus gerust een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat jouw kerstcadeaus worden verstuurd. 

Lees meer