Kerst cadeaus

Originele kerstgeschenken voor personeel en relaties

Wanneer we denken aan feestdagen, dan denken we aan geschenken. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod waardoor je zeker een leuke kerstattentie voor het personeel kunt kopen. Je kunt hierbij denken aan een leuk kerstcadeau, maar ook aan een kerstpakket. Waar je je medewerkers of zakelijke relaties ook mee wilt bedanken voor het afgelopen jaar. We hebben volop keus om een mooi cadeau te vinden. Daarmee heb je zeker een attentie waar je indruk mee zult maken. Dat is natuurlijk een prettige afsluiting van een jaar samenwerking, maar ook een mooie basis om een nieuw jaar positief te kunnen beginnen!

Verschillende soorten kerstgeschenken

Een kerstgeschenk voor het personeel of een kerstcadeau voor een zakelijke relatie. Aan iedereen wil je iets geven dat past bij de persoon. Daarom hebben we keuze uit onder andere cadeaubonnen, chocolade, alcoholische en alcoholvrije dranken. Dit kan een fles wijn zijn, maar ook in een kerstpakket compleet met allerlei lekkernijen.

Wanneer je samen met je bedrijf graag duurzaamheid wilt uitstralen, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Van bloemenzaden, boompjes en honing tot trendy droogbloemen met bijpassende vaasjes op een bamboe standaard. Kies je voor een boompje als kerstattentie voor het personeel of je zakelijke relatie? Dan wordt er automatisch € 0,50 gedoneerd aan JustDiggIt. Dit is een organisatie die zorgt dat verwoestijnde gebieden weer vruchtbaar en groen worden. Een mooi cadeau voor de mensen waar je mee samenwerkt, maar zeker ook voor hun naasten.

Een persoonlijk kerstgeschenk

Je kerstgeschenk voor het personeel wil je natuurlijk persoonlijk maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om een kaartje bij je bestelling mee te laten bezorgen. Ook kun je de geschenken personaliseren. We helpen je hier graag bij, dus neem daarvoor telefonisch of per e-mail gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je al je geschenken bij je personeel en zakelijke contacten thuis laten bezorgen. Ook kun je alle kerstattenties naar je werkadres laten versturen. Hierdoor kun je de kerstattenties zelf aan al je medewerkers en contacten geven.

Kerstgeschenken versturen

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de ideale kerstcadeaus voor medewerkers en zakelijke relaties hebt gevonden, dan kun je deze online eenvoudig bestellen. Door je adressenlijst te uploaden, kun je simpel tot wel honderd kerstattenties in een keer versturen. Wanneer je meer geschenken wilt versturen, dan kun je het bestelproces nogmaals doorlopen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Dan zorgen wij dat alles in orde komt. Contact opnemen kan telefonisch via 088 110 80 50, vraag in dat geval naar de klantenservice. Ook per e-mail helpen we je graag. Stuur ons dus gerust een mail naar [email protected]

Lees meer
Kerst assortiment

Kerst assortiment

10,00
Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2023
Bestel