Schenking werkgever aan werknemer

Boeket Laurie

Boeket Laurie

Vanaf
19,95
Alsof je de bloemen zo vers van het veld geplukt hebt! Wie ga jij verrassen met dit plukboeket?

Opties:

  • Boeket Laurie klein
  • Boeket Laurie middel
  • Boeket Laurie groot
Bestel
Happy Bar Proeverij Gefeliciteerd

Happy Bar Proeverij Gefeliciteerd

8,95
Hiep hiep hoera! Feliciteer iemand met een heerlijke HappyBar Proeverij! Gemaakt van romige melkchocolade en versterkt met een luchtige bite.
Bestel
Thema ballon met chocoladeThema ballon met chocolade

Thema ballon met chocolade

Vanaf
14,95
Geef een mooie ballon voor dat hart onder de riem, die felicitatie, dat ene compliment of voor elke andere reden dan ook. Combineer de ballon met een lekkere chocoladereep van Tony's chocolonely en het geschenk is compleet.
Bestel
Bierpakket De 7 Deugden

Bierpakket De 7 Deugden

20,95
Dit pakket bevat zes bieren uit de collectie van Brouwerij de 7 deugden. Deze brouwerij is een sociale onderneming waar heerlijke bieren worden gebrouwen door mensen voor op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is.
Bestel
Portantica duo

Portantica duo

18,95
Kun je niet kiezen tussen de Portantica Bianco en de Portantica Rosso? Ga dan voor beiden, dan zit je altijd goed!
Bestel
Diner CadeauDiner Cadeau

Diner Cadeau

Vanaf
10,00
Meer dan 3000 restaurants!
2 jaar geldig
Giftcard van het jaar 2018 t/m 2022

Met de Diner Cadeaukaart kan er genoten worden van een heerlijk diner bij de aangesloten restaurants.
Bestel

Schenking werkgever aan werknemer

Tevreden medewerkers zijn belangrijk. Daarom is het als werkgever belangrijk om te zorgen voor een hoge medewerkerstevredenheid. Welzijn, geluk en vitaliteit zijn belangrijke onderwerpen maar waardering is nog zo’n belangrijke pijler. Hoe laat jij aan je werknemers of collega’s zien dat jij ze waardeert? Dat kan natuurlijk door het letterlijk uit te spreken dat je blij met ze bent, maar het kan ook met een cadeau. Heb je wel eens je waardering geuit in de vorm van een cadeau omdat ze de hele week extra uren hebben gemaakt in verband met een nieuw project? Of heb je ze verrast met een leuke gift toen ze een nieuw huis hebben gekocht of een kindje hebben gekregen? Tevreden medewerkers die zich gewaardeerd voelen zijn goud waard!

Het geven van een cadeau is een waardevol gebaar

Naast dat je de collega’s toont dat je hen waardeert voor hun inzet, harde werk en bijdrage aan het bedrijf is het ook een erkenning en waardering voor de inspanning die ze leveren. Het verhoogt de motivatie en je laat zien dat je om het welzijn van het team geeft. Uiteindelijk draagt dit bij aan de loyaliteit en een positieve werkomgeving, maar ook bouw je aan een relatie tussen jou en de werknemer. Als werkgever houd je je natuurlijk vast aan een bedrijfsbeleid en budgettaire beperkingen, maar daarvoor hebben we dit assortiment samengesteld. Werkgever happy: werknemer happy!

Cadeau personeel belastingvrij: hoe werkt het?

Wil jij je waardering uiten door een cadeau aan het personeel te geven, maar weet je niet precies wat de regels zijn rondom belastingvrij schenken? Daarvoor hebben we een handige blog geschreven die precies uitlegt hoe de vork in de steel zit rondom de werkgeversregeling. In onze blog WKR 2023 leggen we uit waar je op moet letten. Je wilt namelijk geen naheffingen ontvangen, dus daarom helpen we je graag.

Schenking personeel

Bij een schenking aan je personeel/collega’s hebben we het hier niet over geld, maar over een persoonlijke attentie in de vorm van een cadeau. Het is belangrijk dat de persoon voorop staat bij het geven van deze attentie. Dat kan dus een heliumballon zijn met ‘gefeliciteerd’ erop, een luxe giftset van The Gift Label met  daarop: ‘You are awesome’ of een cadeaubon waarmee je collega zelf iets kan uitzoeken. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden vrij groot en heb je voldoende keuze uit leuke cadeaus. Ben jij de besteller binnen je bedrijf? Binnen enkele stappen heb je de cadeaus besteld en ben je er zeker van dat jij je houdt aan de schenking vanuit jou als werkgever aan je werknemer.

Disclaimer: Hoewel bij het schrijven van deze tekst de uiterste zorg is nagestreefd, wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheden of onjuistheden. Vanwege het brede en algemene karakter van dit onderwerp, is deze niet bedoeld om alle informatie te verschaffen die voor jou als ondernemer noodzakelijk is voor het nemen van financiële beslissingen.

Lees meer