Zalando cadeaukaart

Wie ga jij verrassen met een Zalando cadeaubon? Je kent Zalando misschien van het uitgebreide assortiment aan schoenen, maar je kunt er ook terecht voor dames-, heren- en kinderkleding. Met de Zalando cadeaubon geef je keuze uit meer dan 100.000 artikelen en topmerken zoals Topshop, G-Star, Nike en Scotch & Soda. Van comfortabele jeans tot killer heels, met een Zalando cadeaubon heeft de ontvanger keuze genoeg!

Een stijlvol cadeau! Zalando heeft de laatste modetrends in huis. Met meer dan 1.500 aangesloten modemerken is er gegarandeerd iets leuks te kiezen! Van hippe vrijetijdskleding tot chique avondkleding & van zakelijke outfit tot sportief tenue. Zowel voor dames als heren is het een feest om de Zalando Giftcard als cadeau te krijgen. Een cadeaukaart voor elke modeliefhebber. De Zalando cadeaubon is 5 jaar geldig en vrij te besteden in de webshop & app.

✓ Met de Zalando Gift Card kan tot een maximale waarde van € 200,- per aankoop verzilverd worden (met gebruik van meerdere cadeaukaarten)

✓ De maximale waarde van de Zalando Gift Card is € 5.000,- per kalendermaand

✓ Deze cadeaukaart wordt 7 dagen na de bezorgdatum automatisch geactiveerd. Cadeaubonnen eerder activeren? Dat kan! Ga voor meer informatie naar: www.topgeschenken.nl/cadeaubon

Zalando cadeaukaart

Aantal

5,00

Voeg een kaart toe met jouw persoonlijke tekst

1,50