Champagne en mousserend

Een cava, prosecco of champagne cadeau

Bijzondere gelegenheden vragen om een speciaal cadeau. Een cava, prosecco of champagne cadeau geef je bijvoorbeeld ter ere van een huwelijk, jubilea, de lancering van een nieuw product of een contractverlenging. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je je zakenrelatie, collega of dierbare vriend een blijk van waardering of felicitatie wilt geven. Een fles cava, prosecco of champagne cadeau geven is een knallend succes.

Cava, prosecco of champagne kopen met eigen etiket of cadeauverpakking

Cava of champagne kopen met een eigen etiket is echt een persoonlijk cadeau. Maak je eigen ontwerp wat bestaat uit een persoonlijke tekst, bedrijfslogo of een afbeelding. Door de fles te personaliseren met een eigen etiket tover je een fles cava of champagne om tot een bijzonder geschenk wat je niet iedere dag krijgt. Wil je het prosecco cadeau nog iets uitbreiden? Prosecco of champagne bestellen in combinatie met een heliumballon voor een verjaardag is zeer feestelijk. In het ruime assortiment vind je ook flessen verpakt in een mooie giftbox met glazen of luxe cadeauverpakking. Cheers!

Een succesvol en knallend cadeau: champagne bestellen bij Topgeschenken.nl

Wil je het cadeau zelf geven, dan bestel je de cava, prosecco of champagne online en laat je het op je persoonlijke adres bezorgen. Een fles champagne bezorgen bij het adres van de ontvanger kan natuurlijk ook. Je geeft tijdig je bestelling door en kiest daarbij de datum dat de bestelling afgeleverd moet worden. Tijdens het bestellen kies je voor de optie om een kaartje mee te sturen. Dat is niet alleen heel persoonlijk, de ontvanger weet op deze manier ook van wie het cadeau afkomstig is. Cava, prosecco of champagne bestellen doe je snel en makkelijk bij Topgeschenken.nl.

Voor elk budget en iedere smaak: een cava, prosecco en champagne cadeau

Champagne laten bezorgen voor zakenrelaties of collega’s is makkelijk en eenvoudig met een zakelijk account. Via dit account betaal je namelijk direct op rekening, Daarnaast heb je de mogelijkheid om met meerdere bestellers (collega’s) via één account te bestellen. Hierdoor krijg je inzicht in eerdere bestellingen en er wordt automatisch een adresboek opgeslagen, waardoor herhaalbestellingen zo gemaakt zijn. Bovendien bestel je naast cava, prosecco en champagne ook nog andere cadeaus, zelfs voor meerdere personen op verschillende adressen. En dat allemaal op één verzamelfactuur. Wil je cava, prosecco of champagne versturen en ben je benieuwd naar de personalisatiemogelijkheden? Neem dan contact op met ons salesteam via [email protected].

Ben je niet zo’n fan van cava, prosecco of champagne? Neem dan eens een kijkje bij ons bierassortiment! Een heerlijk bierpakket met verschillende soorten bieren valt ook altijd goed in de smaak. Ga je liever voor een cadeau wat door de brievenbus past? Kijk dan eens bij onze brievenbuscadeaus