Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Bier bestellen

Bier bestellen voor zakenrelaties of collega’s

Veel mensen geven graag een fles wijn cadeau, maar bier bestellen voor jouw zakenrelaties of collega’s is hierop een welkome afwisseling. Bij Topgeschenken.nl is bier bestellen en laten bezorgen zeer eenvoudig. Verras een zakenrelatie of collega eenvoudig met precies het soort bier dat hij of zij lekker vindt. Dit zijn eenvoudige pilseners, maar ook meer bijzondere bieren zoals verschillende trappistbieren en de lekkerste bieren uit het buitenland. Je kunt eenvoudig een bierpakket bestellen dat echt bij de ontvanger past! Er is namelijk volop keuze.

Welk bier ga jij bestellen voor je werknemers of zakenrelaties?

Je wilt de ontvanger natuurlijk het liefst verrassen met verschillende soorten bier. Dit kan eenvoudig dankzij de diverse leuke geschenksets uit het ruime assortiment. Dit zijn handige geschenkdozen met een selectie van verschillende bieren uit de hele wereld. Kies ervoor om het bierpakket op een luxe manier te laten verpakken, zodat jouw werknemer of zakenrelatie een prachtig cadeau ontvangt. Desgewenst laat je er ook een heerlijk stuk kaas of smaakvolle chocolade bij bezorgen. Of combineer het bier met een ballon of een van onze duurzame cadeaus. Zo maak je er een extra bijzonder cadeau van.

Eenvoudig bier bestellen via een zakelijk account

Wanneer je een zakelijk account aanmaakt en hiermee bier laat bezorgen, profiteer je van diverse voordelen. Zo kun je direct op rekening kopen en kun je de facturatie laten koppelen aan jouw inkoopsystemen. Daarnaast kunnen er meerdere bestellers (collega’s) via één account bestellen. Wil je vaker een bierpakket bestellen en deze bij bijzondere gelegenheden laten bezorgen bij jouw werknemers? Doordat de adressen automatisch worden opgeslagen is het doen van een herhaalbestelling uiterst eenvoudig. Ideaal, toch?

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je vragen over het bestellen en laten bezorgen van een bierpakket met heerlijk bier? Of wil je bijvoorbeeld een groot aantal bierpakketten bestellen en laten bezorgen? Kijk eens op onze pagina met veelgestelde vragen, daar staat het antwoord dat je zoekt vast tussen! Heb je toch een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 - 110 80 88. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.