Drank cadeau geven aan je collega

Drank cadeau geven aan je collega

Bij verschillende gelegenheden is het passend om drank cadeau te geven. Bij vieringen zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea of evenementen is een drankcadeau zeker geschikt. Het is altijd belangrijk om te kijken naar de persoonlijke voorkeur van de persoon, vooral als je weet dat de ontvanger graag geniet van een bepaalde soort drank. Is je collega bijvoorbeeld echt een witte wijn drinker of spaart een collega mooie champagneflessen? Als je kijkt wat degene leuk en lekker vindt, dan laat je zien dat je zorg draagt bij het uitzoeken van het drankcadeau.

Online drank bestellen voor een feestelijke gelegenheid

Sommige mensen waarderen een goede wijn of ambachtelijk bier, en voegen met regelmaat een biertje of wijnfles toe aan de Vivino en/of Untappd app. Door rekening te houden met wat ze lekker vinden, laat je zien dat je moeite hebt gestoken in het vinden van een speciaal en uniek drank cadeau. Een fles drank cadeau geven aan de spreker van jouw event draagt bijvoorbeeld bij aan de waardering die je voor hem of haar hebt. Online drank bestellen is makkelijk, snel en persoonlijk. Bij het bestellen voeg je namelijk eenvoudig een kaartje toe of personaliseer je het etiket van je drankcadeau. Als de ontvanger het gepersonaliseerde drankcadeau ontvangt dan tover je zeker een glimlach op zijn of haar gezicht.

Een drank cadeau voor iedereen

Zoek je een drank cadeau voor een man of vrouw? We denken vaak bij een drankcadeau voor een man aan bier en bij een drank cadeau voor een vrouw aan wijn. Maar het tegenovergestelde is zeker mogelijk! Steeds vaker zie je vrouwen een speciaal biertje drinken en drinken mannen een goede rode wijn. Zo zie je maar dat het belangrijk is om te kijken naar de persoon. Een drank cadeau kan bestaan uit een cava, prosecco, champagne, bier, wijn of thee. Zo hebben we ook alcoholvrije drankcadeaus die leuk zijn om cadeau te geven. Via een zakelijk account bestel je makkelijk en snel je drank cadeaus en ze worden ook nog eens overzichtelijk vermeld op een verzamelfactuur. Wil je meerdere cadeaus versturen naar één persoon? Dat kan natuurlijk. Heb je wel eens gedacht aan lekkere chocoladegeschenken of een toffe heliumballon bij je drankcadeau? Onze sales collega’s helpen je graag bij je bestelling of eventuele vragen: [email protected].