Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Rituals

Aanbieding
Rituals Sakura Renewing Ceremony

van €83,95 voor €65,-

Het Sakura Renewing Ceremony pakket is een wonderlijke combinatie met de lekkerste verzorgingsproducten. Dat wordt gegarandeerd genieten!


Bestel

Wijn bestellen voor zakenrelaties of collega’s

Wijn is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Op Topgeschenken.nl kun je allerlei verschillende soorten wijn kopen; er is voor ieder wat wils. Of jouw belangrijke zakenrelatie of collega nu houdt van witte of rode wijn of van rosé: je laat voor iedereen een lekkere wijn bezorgen. Bovendien is het mogelijk om de fles te personaliseren met een eigen etiket of door een van onze voorgestelde etiketten met thema’s te kiezen.

De favoriete wijn van jouw collega of zakenrelatie bestellen

Bij het bestellen van wijn kun je natuurlijk kiezen voor standaard wijn, zoals witte wijn, rode wijn, rosé. Maar wil je je medewerker, gewaardeerde collega of iemand anders eens extra verrassen? Ook dan zit je bij Topgeschenken.nl goed. Bestel bijvoorbeeld een bijzondere champagne en laat deze in een luxe verpakking bezorgen. Natuurlijk kun je naast de wijn of champagne ook andere relatiegeschenken bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld duurzame cadeaus of een ballon bezorgen. Bestel alles via jouw zakelijke account en profiteer van diverse voordelen. Zo koop je direct op rekening, bestel je met één account en ontvang je het vervolgens op een verzamelfactuur.

Kun je niet kiezen? Ga dan voor een set met verschillende flessen!

Het kopen en laten bezorgen van wijn is niet altijd eenvoudig. Er is namelijk zoveel te kiezen bij Topgeschenken.nl! Gelukkig kun je in dat geval ook een set met verschillende flessen wijn bestellen. Laat bijvoorbeeld drie verschillende roséwijnen, rode wijnen of juist witte wijnen bezorgen óf varieer ook hierin. Zo laat je voor iedereen een smaakvolle wijn bezorgen. De wijnen zijn goed te combineren met diverse lekkernijen, zoals een lekker stukje kaas.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Alle wijnen kun je eenvoudig online bestellen. Dit doe je namelijk in slechts drie stappen. Kies de wijn uit en voeg er ook een persoonlijke boodschap aan toe door bijvoorbeeld ‘gefeliciteerd’ op een kaartje te laten zetten. Desgewenst kun je ook het etiket personaliseren met een foto, afbeelding of logo. Nadat je dit gedaan hebt, betaal je op een eenvoudige manier. Binnen 24 uur verzenden we jouw bestelling, waarna de ontvanger wordt verrast met een heerlijke fles wijn in een mooie cadeauverpakking. Je krijgt in ieder geval altijd wijn van topkwaliteit voor een aangename prijs. Heb je nog vragen of wil je de kortings- en personalisatiemogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen met onze salesafdeling via 088 - 110 80 88.