Champagne en wijn met eigen etiket bestellen

Champagne en wijn met eigen etiket bestellen

Bij bepaalde gelegenheden wil je medewerkers of zakenrelaties een relatiegeschenk geven. Dit kan uiteraard gedurende het hele jaar, zoals op het moment dat een doel behaald is of als er een jubileum gevierd moet worden. Ook in de maand december is het gebruikelijk om relatiegeschenken te versturen. En om je gebaar extra volume te geven, kies je voor een persoonlijke aanpak in de vorm van champagne en wijn met eigen etiket van Topgeschenken.nl.

Wijn met eigen etiket bestellen

Als je een fles wijn of champagne ontvangt, voel je je in een feestelijke stemming. Zeker als de wijn bubbels bevat, zoals een cava. Maar het is natuurlijk nog leuker als je een fles wijn of champagne ontvangt waar de afzender een persoonlijke boodschap op vermeldt. Als gever zet je de ontvanger op deze manier extra in het zonnetje. En daar is natuurlijk altijd waardering voor. Of je de fles champagne met eigen etiket nu aan een jarige werknemer, voor een huwelijk of als kerstgeschenk verstuurt, het is altijd een origineel cadeau.

Een relatiegeschenk met smaak samengesteld

De collectie wijnen met en zonder bubbels van Topgeschenken.nl bestaat uit verschillende, hoogwaardige wijnen van bekende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Alexandre Bonnet en het Spaanse wijnhuis Pago de Tharsys. Je hebt keuze uit een warme Merlot of een fris sprankelende cava. Hiermee kun je het geschenk al afstemmen op de smaak van de ontvanger. Doordat je er vervolgens een zelf ontworpen etiket aan toevoegt, kun je het cadeau nog meer personaliseren.

Maak je keuze uit de collectie champagne en wijn met eigen etiket en geef aan hoeveel flessen je wilt bestellen. Topgeschenken.nl biedt de mogelijkheid om tot honderd flessen te laten bezorgen. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een seminar organiseert en je wilt de aanwezigen na afloop een fles wijn meegeven met je bedrijfslogo.

Diverse flessen met eigen etiket

Bij Topgeschenken.nl kun je allerlei soorten wijn bestellen. Zo is er witte en rode wijn, maar ook meer exclusieve soorten wijn, zoals extra feestelijke champagne. Laat dit vervolgens in een luxe wijnverpakking samen met chocolade bezorgen. Of bestel er extra relatiegeschenken bij, zoals een van onze duurzame cadeaus.

Laat een fles champagne met eigen etiket bezorgen

Het ontwerp dat je op het etiket meegeeft tijdens de bestelprocedure hoeft niet uit een afbeelding te bestaan. Het kan ook een persoonlijke tekst zijn. En nadat je het ontwerp hebt ingevoerd en opgeslagen, kies je optioneel voor een aangepaste verpakking. Denk aan een luxe geschenkdoos met twee glazen of een gouden geschenkkoker. Vervolgens geef je het adres op van de ontvanger. Uiteraard kun je de bestelling voor het seminar ook op de locatie laten bezorgen. Dit is handig omdat je dan zelf de champagne en wijn met eigen etiket niet meer hoeft te vervoeren. Vergeet niet om de leverdatum in te vullen, zodat je ook zeker weet dat je bestelling op de juiste dag wordt geleverd.

Bestellen met een zakelijk account

  • Bestel via een zakelijk account en je profiteert van voordelen zoals:

  •  Direct op rekening kopen

  • Inzicht in eerdere bestellingen

  •  Met één account bestellen

  • Meerdere bestellers (collega's) op één account

  •  Facturatie naar wens waarbij een koppeling met inkoopsystemen mogelijk is.

  • Adressen worden automatisch opgeslagen in een adresboek voor makkelijke herhaalbestellingen

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de kortings- en personalisatiemogelijkheden? Neem dan contact op met onze salesafdeling en vraag naar alle mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar 088 - 110 80 88. Ook heb je de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen.

 
Lees meer