Droogbloemen

Droogbloemen Brievenbus

Droogbloemen Brievenbus

14,95
Deze mooie droogbloemen worden geleverd in een brievenbus pakket, compleet met handige tips waardoor de ontvanger creatief aan de slag kan gaan met jouw originele cadeau. Verspreid ze over verschillende vaasjes, mix ze met andere takken of maak er een leuk boeketje van.
Bestel
Droogbloemen decoratiering brievenbus

Droogbloemen decoratiering brievenbus

14,95
De krans wordt met de hand gemaakt en bestaat uit verschillende bloemen die zijn ingestoken tussen touw.
Bestel
Droogbloemen Brievenbus Bont

Droogbloemen Brievenbus Bont

14,95
Een feestje bezorgd in de brievenbus! Met de vrolijke droogbloemen in dit brievenbus pakket kan de ontvanger zelf creatief aan de slag. Verspreid ze over verschillende vaasjes, mix ze met andere takken of maak er een leuk boeketje van.
Bestel
Brievenbus Shine Bright

Brievenbus Shine Bright

19,95
Een vrolijk brievenbus cadeau met 4 trendy kaarsen en droogbloemen. Dit kleurrijke setje is leuk voor binnen en buiten! Met behulp van de losse houten blokjes kan de ontvanger dit cadeau helemaal naar wens stijlen.
Bestel
Droogbloemen Boeket Roze

Droogbloemen Boeket Roze

26,95
Langer genieten van bloemen? Geef dan dit droogbloemen boeket cadeau! De ontvanger kan wel een jaar lang genieten van dit prachtige droogbloemen boeket. Het fleurige boeket is gevuld met de volgende bloemen in roze tinten: tarwe, lagurus, trosrozen, acroclinium roze, amaranthus rood.
Bestel
Brievenbus droogbloemen Delight

Brievenbus droogbloemen Delight

19,95
Verras met dit originele droogbloemen cadeau inclusief vaasjes. De vaasjes met organische vormen, maken dit cadeau tot een echte eyecatcher. Een nieuw huis, bedankje of gewoon zomaar iemand verrassen?
Bestel
Droogbloemen Boeket Roze incl. vaas

Droogbloemen Boeket Roze incl. vaas

32,95
Wil je iemand blij maken met bloemen? Droogbloemen zijn een prachtig duurzaam alternatief voor een verse bos bloemen en blijven lekker lang staan. Dit fleurige boeket is gevuld met de volgende bloemen in roze tinten: tarwe, lagurus, trosrozen, acroclinium roze, amaranthus rood en wordt geleverd inclusief vaas. Een schitterend cadeau!
Bestel
Droogbloemen Plukboeket Bont

Droogbloemen Plukboeket Bont

26,95
Dit fantastische bont gekleurde boeket zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.
Bestel
Droogbloemen Boeket Naturel incl. vaas

Droogbloemen Boeket Naturel incl. vaas

29,95
Van dit cadeau kan de ontvanger wel een jaar lang genieten! Dit droogbloemen boeket is gevuld met natuurlijke grassen en granen, zoals: tarwe, gerst, haver, linium, pluimen en wordt geleverd inclusief trendy vaas. Een feest voor het oog!
Bestel
Droogbloemen Plukboeket Bont incl. vaas

Droogbloemen Plukboeket Bont incl. vaas

32,95
Wil je iemand verrassen met een bont plukboeket? Van dit boeket kan de ontvanger wel een jaar lang genieten!
Bestel
Droogbloemen Boeket Naturel

Droogbloemen Boeket Naturel

23,95
Een droogbloemen boeket in natuur kleuren, een feest voor het oog!
Bestel

Ruime keuze uit droogbloemen

Wanneer je droogbloemen wilt kopen, vind je op Topgeschenken.nl vele opties. Kies voor één van de droogboeketten, een droogbloemenkrans of laat droogbloemen bezorgen door de brievenbus. Door droogbloemen te kopen en deze te laten versturen naar je werknemers of zakenrelaties laat je op een originele manier blijken dat je ze waardeert voor hun inzet. Droogboeketten zijn momenteel een echte woontrend en het grote voordeel van droogboeketten is dat ze lang meegaan. Kan jouw collega of zakenpartner wel een opkikker gebruiken? Of wil je jouw werknemers bedanken voor hun inzet? Dan is het een uitstekend idee om droogbloemen te bestellen en versturen.

Droogbloemen kopen & meer

Droogbloemen zijn erg stijlvol en passen in bijna elk interieur. Wanneer je via de webshop van Topgeschenken.nl droogbloemen wil kopen, kun je kiezen uit diverse droogbloemen. Wil je naast droogbloemen ook graag een ander cadeau sturen, bestel dan ook eens champagne, brievenbus brownies of laat bier bezorgen.

Droogbloemen bestellen met een zakelijk account

Wanneer je droogbloemen wil laten bezorgen via de webshop van Topgeschenken.nl, is het zeker aan te raden om een zakelijk account aan te maken. Hier zijn diverse voordelen aan verbonden. Zo kunnen er meerdere collega’s gebruikmaken van één account, is het mogelijk een adressenbestand te uploaden om eenvoudig een grote verzending te doen en komen alle bestellingen op één verzamelfactuur te staan. Dit maakt het kopen en versturen van diverse cadeaus, waaronder droogbloemen extra eenvoudig.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wil je jouw collega’s of zakenrelaties eens op een originele manier in het zonnetje zetten door droogbloemen voor ze te kopen? Bij Topgeschenken.nl denken we graag met je mee en is er veel mogelijk. Wil je een groot aantal droogbloemen kopen en ben je benieuwd naar eventuele kortingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze salesafdeling door te bellen naar 088 – 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Lees meer