Fashioncheque
Fashioncheque
Fashioncheque

De fashioncheque is hét cadeau om te geven aan de echte modeliefhebber! Met deze cadeaubon kan de ontvanger in de winkel maar ook online shoppen. De kaart is in te wisselen bij meer dan 10.000 (web)winkels! Denk hierbij aan winkels als H&M, Zalando, HEMA, ICI Paris XL, Wehkamp, de Bijenkorf, Rituals en nog vele andere! Zo verras je de ontvanger met een cadeau dat écht in de smaak valt.

✓ Verkozen tot cadeaukaart van het jaar voor de categorie fashion in 2024 (De Giftcard van het Jaar Verkiezing), voor de 9e keer op een rij.
✓ Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na activatie bij alle aangesloten (web)winkels en in delen te besteden.
✓ Te besteden bij meer dan 10.000 (web)winkels zoals H&M, Zalando, Jack and Jones, HEMA, ICI Paris XL, Foot Locker, Wehkamp, Adidas, de Bijenkorf en Rituals.
✓ Maak de cadeaukaart extra speciaal door deze te laten verpakken in een passend themahoesje naar keuze. Dit doe je in de volgende stap van het bestelproces.

Deze cadeaukaart wordt 7 dagen na de bezorgdatum automatisch geactiveerd. Cadeaubonnen eerder activeren? Dat kan! Ga voor meer informatie naar: www.topgeschenken.nl/cadeaubon

 

Fashioncheque

Aantal

10,00

Voeg een kaart toe met jouw persoonlijke tekst

1,50