Nieuwjaar

Momenteel is ons nieuwjaarsgeschenken assortiment niet verkrijgbaar. Dit assortiment zal per november 2024 opnieuw verkrijgbaar zijn. 

Nieuwjaarsgeschenken voor personeel en relaties

Wanneer het jaar richting de maand december loopt, dan denken we aan een mooie afsluiting. Het is vrij standaard om personeel, klanten en zakelijke contacten rond de kerst een kerstgeschenk te geven. Aan de andere kant is het helemaal geweldig om van die traditie af te wijken. Dit kun je doen door rond de jaarwisseling een leuke attentie te geven. Daarom heeft Topgeschenken.nl ook een aantal mooie nieuwjaarsgeschenken in het assortiment. Hiermee maak je indruk, juist omdat het anders is dan anders. Het is daarmee een mooie herinnering die al je contacten meenemen naar het nieuwe jaar.

Geschenk voor de jaarwisseling

Als we denken aan de jaarwisseling, dan denken we aan bubbels en vuurwerk. Daarom hebben we verschillende attenties die volledig in dit thema staan. Een heerlijke fles Moët cadeau geven? Dat kan, zelfs met een paar mooie glazen erbij! Natuurlijk kun je ook een nieuwjaarsgeschenk voor klanten of personeelsleden kiezen die liever voor alcoholvrij gaan. Dit is ook ideaal wanneer je het wilt geven aan iemand met een jong gezin. Hierdoor kan het gehele gezin samen genieten van een onvergetelijke avond. Daarom hebben we een feestelijk pakket met allerlei lekkernijen, een fles heerlijk sprankelend druivensap en niet te vergeten: een echte party popper! Dat heet knallend het nieuwe jaar in!

Persoonlijke nieuwjaarsgeschenken

Door voor al je personeelsleden, klanten en zakelijke relaties een passend nieuwjaarsgeschenk te kiezen, laat je zien dat je echt kijkt naar de mensen om je heen. Dit geeft al je contacten het gevoel dat ze gehoord en gezien worden. Natuurlijk kun je je nieuwjaarsgeschenken extra persoonlijk maken. Dit kan door bij je nieuwjaarsgeschenk een kaartje mee te sturen. Toch kan het nog mooier, daarom hebben we een speciale Cava Brut als tip. Je kunt hierbij een eigen tekst op het etiket laten drukken. De ontvanger zal hier zeker blij van worden en zich extra gewaardeerd voelen!

Nieuwjaarsgeschenken versturen

Het geven van een nieuwjaarsgeschenk kan op locatie waar je normaal gesproken met je personeel werkt. Voor mensen die op andere plekken werken, kan het handig zijn om het nieuwjaarsgeschenk thuis te laten bezorgen. Bij Topgeschenken.nl denken we graag op alle manieren met je mee. Daarom kun je eenvoudig online je geschenken bestellen, personaliseren en vervolgens laten versturen. Wil je extra hulp of informatie hebben? Bel of mail dan met onze klantenservice. Dit kan via telefoonnummer 088 110 80 50 of via [email protected].

 

Lees meer