Secretaressedag

Vier Secretaressedag met een origineel cadeau

Zonder twijfel verdient jouw secretarieel medewerker alle lof van de wereld, vooral op Secretaressedag! Om je waardering op een unieke en passende manier te tonen, hoef je niet ver te zoeken. Ontdek ons assortiment met passende en verrassende cadeaus voor Secretaressedag op Topgeschenken.nl. Hiermee geef je niet alleen een blijk van waardering, maar bezorg je ook gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw secretarieel medewerker. Welk cadeau kies jij om jouw secretaresse te bedanken?

Leuke ideeën voor een origineel secretaresse cadeau

Secretaressedag is de uitgelezen kans om jouw secretarieel medewerker in het zonnetje te zetten door hem of haar te bedanken met een passend cadeau. Op deze pagina vind je leuke ideeën waarmee je jouw waardering kunt overbrengen. Laat jij chocolade bezorgen voor je secretarieel medewerker of kies je liever voor een fles champagne of wijn? Of wil je liever droogbloemen kopen, een helium ballon kopen of stuur je liever brownies per post? Misschien laat je jouw collega liever zelf iets uitkiezen met een cadeaubon? Waar je keuze ook naar uitgaat; met een cadeau van Topgeschenken.nl zorg je gegarandeerd voor een geslaagde Secretaressedag!

Secretaressedag cadeau bestellen

Bij Topgeschenken.nl plaats je jouw secretatresse cadeau bestelling eenvoudig en snel in 3 stappen. Het cadeau wordt zo snel mogelijk bezorgd. Zo weet je zeker dat jouw cadeau keurig op tijd aankomt op Secretaressedag. Daarnaast is het ook mogelijk om achteraf te betalen, ook met een zakelijk account.

Wanneer is het Secretaressedag2024?

Secretaressedag is ieder jaar op de derde donderdag van april, dus dat is makkelijk om te onthouden. In 2024 valt Secraterssedag op donderdag 18 april. is op donderdag 18 april. Ben je dus aan de late kant met het bestellen van een origineel cadeau? Met de snelle levering van Topgeschenken.nl weet je zeker dat jouw cadeau nog op tijd aankomt.

Een cadeau voor Secretaressedag bestellen met een zakelijk account

Wanneer je een cadeau voor Secretaressedag wilt bestellen, kun je dit ook doen via een zakelijk account. Het aanmaken van een zakelijk account brengt namelijk diverse voordelen voor werkgevers, waaronder:

  • De facturatie is naar wens in te regelen
  • Meerdere bestellers kunnen onder één account bestellen
  • Het is mogelijk om je eigen logo op kaartjes en sommige producten te drukken
  • Ook bulkverzendingen zijn mogelijk bij bijvoorbeeld feestdagen of jubilea

Wij staan voor je klaar

Wanneer je vragen hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden over secretaresse kado's, staat onze salesafdeling voor je klaar. Misschien heb je meerdere secretatresses werken binnen je bedrijf en wil je meerdere persoonlijke cadeaus bestellen. Je bereikt hen door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Zij beantwoorden je vragen graag en vertellen je, indien gewenst, meer over eventuele kortings- en personalisatiemogelijkheden.

Bestel nu je secretaterrese cadeau en zet hem of haar in het zonnetje op 18 april!

Lees meer