Verjaardagscadeau bezorgen?

Een cadeau voor een verjaardag laten bezorgen

Ben je op zoek naar een passend cadeau voor je collega of relatie omdat hij of zij binnenkort jarig is? Dan is Topgeschenken.nl het platform waar je moet zijn. Het bestellen en laten bezorgen van een geschikt verjaardagscadeau, zoals een ballon, chocolade of een ander cadeautje, was nog nooit zo eenvoudig. In slechts drie stappen laat jij het cadeau van jouw keuze al bij de jarige bezorgen. Op die manier zet je jouw collega of relatie even flink in het zonnetje. Dat is natuurlijk wel zo leuk wanneer diegene jarig is.

Kies een cadeau uit het ruime aanbod

Naar wat voor verjaardagscadeautje je ook op zoek bent; bij Topgeschenken.nl kies je uit een ruim aanbod. Weet je nog niet wat voor verjaardagscadeautje je wilt geven? Door het ruime assortiment te bekijken doe je gegarandeerd een leuk cadeau-idee op. Of je nu een cadeau voor hem of een cadeau voor haar nodig hebt, je vindt hier altijd wel een geschikt verjaardagscadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van cadeaubonnen, champagne, wijn, een bierpakket of een ballon? Bovendien kun je bij ons ook terecht voor duurzame cadeaus. Met welk verjaardagscadeau ga jij jouw collega of relatie verrassen?

Een cadeau laten bezorgen met een zakelijk account

Ben je van plan om via Topgeschenken.nl een kadootje te laten bezorgen bij jouw collega of relatie ter ere van zijn of haar verjaardag? Wij raden het je dan aan om een zakelijk account aan te maken. Een zakelijk account brengt je namelijk diverse voordelen. Zo is het mogelijk om in één keer een compleet adressenbestand te uploaden en komen al je bestellingen op één verzamelfactuur te staan. Bovendien is het mogelijk om met meerdere collega’s gebruik te maken van hetzelfde account. Dit alles maakt het bestellen en laten bezorgen van een cadeau voor iemands verjaardag extra eenvoudig.

Vraag onze salesafdeling naar de mogelijkheden

Wil je graag een verjaardagscadeau, zoals een ballon, een bierpakket of een ander cadeau laten bezorgen bij jouw collega of relatie? Bij Topgeschenken.nl is er van alles mogelijk. Wij denken hierover graag met je mee. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de personalisatiemogelijkheden van een verjaardagscadeau? Vraag dan om advies bij onze salesafdeling. Je bereikt hen door te bellen naar 088 – 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Weet je al precies wat je wilt? Dan is het uiteraard ook mogelijk om je cadeau direct te bestellen en te laten bezorgen. Wanneer je jouw bestelling van maandag tot en met donderdag voor 20.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag al verzonden.