Schnitte

Slagroomschnitte

Slagroomschnitte

13,95
Voor 5 personen

Een klein gezelschap, maar toch wat lekkers op tafel? Probeer dan deze heerlijke slagroomschnitte gedecoreerd met vers fruit, chocolade galettes en echte slagroom. Een smakelijke verrassing voor iedereen!
Bestel
Slagroomschnitte feestelijk

Slagroomschnitte feestelijk

13,95
Voor 5 personen

Er valt altijd wat te vieren en dat doe je natuurlijk het beste met een feestelijke schnitte! Deze vrolijke lekkernij is op ambachtelijke wijze bereid en gedecoreerd met vers fruit, chocolade galettes en gekleurde hagel. De eyecatcher voor ieder feestje!
Bestel
Slagroomschnitte chocolade

Slagroomschnitte chocolade

13,95
Voor 5 personen

Een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar. De heerlijke slagroomschnitte met chocolade vlokken is echt voor elke gelegenheid! Om het feest compleet te maken is de schnitte afgetopt met vers fruit en chocolade galettes.
Bestel
Mokka schnitte

Mokka schnitte

13,95
Voor 5 personen

Deze smakelijke mokkaschnitte is de perfecte lekkernij voor jouw feestje.
Bestel

Schnitte online bestellen

Het adres voor je schnitte wanneer je een feestje te geven hebt of iemand wilt verrassen, is Toptaarten.nl. Hier heb je de keuze uit 160 bakkers, waardoor er altijd een bakker bij je in de buurt is voor een schnitte die op ambachtelijke wijze is gemaakt.

Wat is een schnitte?

De meeste taarten hebben een ronde vorm. Dit zorgt ervoor dat het niet altijd handig is om de taart te snijden. Vooral als de toplaag uit slagroom is gemaakt, kan het verdelen van de taart in gelijke stukken voor een hoop ellende zorgen. Met een schnitte heb je dit probleem niet, omdat de vorm rechthoekig is en dus gemakkelijker om te snijden. Alleen al om die reden is de schnitte bijzonder populair in Nederland.

Assortiment

Het schnitte assortiment van Toptaarten.nl is breed. Ga voor een verjaardag schnitte voor je zoontje die volgende week jarig is! Of voor een schnitte met mokka voor je zus omdat ze zo dol is op mokka! Daarnaast is er nog keuze uit een schnitte met vers fruit, een slagroomschnitte die gedecoreerd is met heerlijke nootjes of chocolaatjes. Kies er hiernaast voor om een persoonlijk kaartje aan de schnitte toe te voegen met een hartverwarmende, grappige of gewoon een leuke boodschap voor de ontvanger.

Schnitte bestellen

Als je een schnitte wilt bestellen, maak je eerst een keuze uit ons assortiment. Vervolgens vul je je gegevens in voor de bezorging en kies je een bezorgdatum. De schnitte wordt op de aangegeven datum bezorgd. Bovendien kies je of je direct online wilt betalen of pas na het bezorgen van de taart.

Een schnitte bestellen bij Toptaarten.nl doe je dus eenvoudig en snel. Bovendien geniet je van heel wat voordelen:

  • Een schnitte die op ambachtelijke wijze is gemaakt
  • In de ochtend thuis bezorgd
  • Vers van lokale bakkers
  • Ruime keuze uit verschillende soorten schnitte
  • Eerlijke prijs
  • Achteraf betalen

Kies voor Toptaarten.nl

Toptaarten.nl heeft voor elke gelegenheid een schnitte. Zonder zorgen bestel je hier vanaf je luie stoel een ambachtelijke schnitte die is gemaakt met de beste ingrediënten. Bovendien kun je het ook nog eens laten bezorgen. Daarnaast hebt je je schnitte snel in huis en als kers op de taart kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen. Verras daarom jezelf of iemand anders en bestel bij Toptaarten.nl!

Lees meer