Chocolatemakers box 3 repen Sticker
Chocolatemakers box 3 repen
Chocolatemakers box 3 repen
Chocolatemakers box 3 repen

Aanbieding: van € 12,95 voor € 10,95

Echt lekker! Deze repen zijn gemaakt van kwaliteitscacao uit Peru en er zitten bijzondere natuurlijke extra ingrediënten in – alles is natuurlijk 100% biologisch. 
De repen wegen ca.80 gram en zijn verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt. Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren!

Inhoud: 

1 x Salty Caramel Melk - Karamel & Zeezout 
1 x Golden Nuts Donkere Melk - Geroosterde Hazelnoot & Vanille 
1 x Crunchy Mocha Melk - Crunchy Cacaonibs & Koffie

• 100% Glutenvrij 
• Op zonne-energie geproduceerd 
• Bio Fairtrade chocolade 
• Zero waste & plasticvrij 

Leuk weetje: 

Deze biologische en Fairtrade cacao wordt verbouwd door de Awajún langs de oevers van de rivier Cenepa en Rio Santiago in het Amazoneregenwoud. Zij zijn lid van de coöperatie NorAndino, een organisatie met ongeveer 5000 leden waaronder 1800 cacaoboeren, verdeeld over het Noorden van Peru, zowel aan de kust zijde als de Amazone zijde.

Daarnaast begeleidt Chocolatemakers NorAndino met een bijzonder project. Een deel van de cacao-oogst verwerken ze namelijk zelf, in hun eigen cacaofabriek. De fabriek in Peru is groter dan de fabriek in Amsterdam, met een moderne productielijn voor hoogwaardige biologische en Fairtrade cacaomassa. Ook kunnen ze in de toekomst zelf chocolade maken. 

Chocolatemakers box 3 repen

Chocolatemakers box 3 repen

Aantal

10,95

Voeg een kaart toe met jouw persoonlijke tekst

1,50