Top 5 Secretaressedag geschenken

Toon je waardering en verras jouw secretaresse met een mooi Secretaressedag geschenk.

Bij Topgeschenken.nl vind je geschenken in verschillende prijsklassen​ en een gevarieerd assortiment, speciaal voor Secretaressedag. Bestellen voor verschillende adressen gaat heel eenvoudig en betalen doe je achteraf op factuur. ​Dat is wel zo handig!

Dit is de Top 5:

Cadeaubonnen

Met stip op 1 staat de cadeaubon, vaak van Bol.com of VVV, zodat jouw rots in de branding zelf een cadeau kan uitzoeken dat bij hem of haar past. Met een mooie geschenkverpakking geef je een thema aan dit cadeau, zoals ‘Thank you’ of hou het neutraal met ‘Special gift for you’.

Boeket bloemen

Boeket Lexie wordt besteld voor vele secretaresses. Wist je dat alle boeketten van Topgeschenken.nl worden geleverd in een waterhoudende draagtas, waardoor ze makkelijk op het bureau kunnen staan zonder dat je een vaas nodig hebt.

Taart

Iets vieren doen we met taart! Speciaal voor Secretaressedag hebben we de themataart ‘Je bent een Topper’, maar ook onze themataart ‘bedankt’ wordt veel verkocht.

Chocolade

Een Tony’s Chocolonely ‘Blij met jou’ reep, een traditionele Merci of chocolade ‘Bedankt voor je inzet’, chocolade blijft een veel gegeven cadeau. En terecht, want zeg nou zelf: met chocolade maak je toch iedereen blij?!

Fruit

Is thuiswerken bij jou nog steeds de norm? Vergeet dan de nodige arbeidsvitamines niet.  Geef eens een gezonde blijk van waardering en laat fruit bezorgen bij je secretaresse thuis of op kantoor.

 

Bekijk al onze Seretaressedag geschenken in ons Secretaressedag assortiment.