De top 10 populairste paasgeschenken van 2023

Pasen komt al snel dichterbij. Op zondag 9 en maandag 10 april is het zover. Hoewel het van oorsprong een christelijk feest is, is het ook een gelegenheid voor werkgevers om hun werknemers weer even in het zonnetje te zetten met een klein en origineel paasgeschenk. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de Top 10 paasgeschenken voor je op een rij gezet.

Tony's Chocolonely paaseieren

1. Tony's Chocolonely paaseieren

Een zakje gevuld met 20 lekkere grote paaseieren in een mix van de acht populairste Tony’s Chocolonely smaken. Heerlijk om uit te delen, of om gewoon lekker zelf op te snoepen. Ideaal als origineel paasgeschenk voor jouw werknemer.

Bekijk Tony's Chocolonely paaseieren

Tony's Chocolonely paaseieren
Paasboeket Evalie

2. Paasboeket Evalie

Een vrolijk paasboeket fleurt elke ruimte op. Ideaal als paasgeschenk of zomaar. Dit boeket valt sowieso in de smaak bij jouw personeel.

Bekijk paasboeket Evalie

Snoeppot paaseieren

3. Snoeppot paaseieren

Een mooie glazen pot gevuld met heerlijke en kleurrijke chocoladepaaseitjes. Maakt ieder bureau of keukentafel gelijk een stuk vrolijker. De pot is natuurlijk herbruikbaar, dat is handig voor de snoepers onder je personeel.

Bekijk snoeppot paaseieren

Snoeppot paaseieren
Fruitmand Pasen

4. Fruitmand Pasen

Een lekker en gezond paasgeschenk geven? Kies voor een fruitmand met een heerlijke Tony’s Chocolonely paasreep en lekkere Schulp appelsap uit de Hollandse boomgaarden. Ook handig om ziek personeel thuis te voorzien van een blijk van waardering.

Fruitmand Pasen bekijken

Happy bar paasreep

5. Happy bar paasreep

Het meest originele geschenk deze Pasen is de happy bar paasreep. Geniet van de verschillende smaken die deze paasattentie te bieden heeft. Deze reep is ook leuk als kleine paastraktatie bij de pantry, zodat jouw personeel daar op kantoor lekker van kan genieten.

Happy bar paasreep bekijken

Happy bar paasreep
Paasboeket Lize

6. Paasboeket Lize

Dit fleurige paasboeket vrolijkt elke ruimte op. Een los gebonden boeket met veel verschillende kleurrijke bloemen en mooi groen. Dit boeket staat overal mooi en wordt sowieso gewaardeerd door jouw werknemers.

Paasboeket Lize bekijken

Tony's Chocolonely duo doosje Pasen

7. Tony's Chocolonely duo doosje Pasen

Dit vrolijke doosje is gevuld met twee heerlijke Tony’s Chocolonely repen voor een Blei ei! Welke collega vind jij een ‘Blei ei’ en geef jij dit leuke paasgeschenk?

Bekijk Tony's Chocolonely paasgeschenk

Tony's Chocolonely duo doosje Pasen
Paastaart Vrolijk Pasen

8. Paastaart Vrolijk Pasen

Je bezorgt iemand pas echt een Vrolijk Pasen met deze heerlijke marsepeintaart. Lekker om op kantoor te laten bezorgen en je personeel mee te verrassen.

Bekijk paastaart Vrolijk Pasen

Tulpen mix brievenbus

9. Tulpen mix brievenbus

Een leuk boeket door de brievenbus? Dat kan! Bezorg vrolijke tulpen door de brievenbus met dit originele geschenk deze Pasen. Bekijk het product op onze website voor de productinformatie. Daar vind je precies hoe wij verse bloemen met de post bezorgen.

Bekijk tulpen mix brievenbus

Tulpen mix brievenbus
Brievenbuseieren

10. Brievenbuseieren

Paaseitjes door de brievenbus! Klinkt dat niet als muziek in je oren? Met dit brievenbusgeschenk inclusief vrolijke boodschap tover jij deze Pasen sowieso een glimlach op het gezicht van jouw werknemers. 

Bekijk brievenbuseieren

Zit jouw ideale paasgeschenk hier nog niet tussen? Bekijk dan ons paasassortiment voor het complete aanbod.